Te koop
Geulle Mevrouw van de Meijstraat 7

€ 369.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 369.000 k.k.
Adres
Mevrouw van de Meijstraat 7
6243 AN Geulle
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
553 m²
Garage
Ja
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Vrijstaande woning
Woonoppervlakte
125 m²
Download brochure

Omschrijving

Rustig gelegen vrijstaande woning met royale garage en souterrain.


Indeling:

Begane grond:

Entree met trapopgang, meterkast, betegelde toiletruimte, garderobe en toegang naar de keuken en doorgang naar de woonkamer.
De keuken beschikt over een witte keukenopstelling met boven- en onderkasten en is voorzien van diverse apparatuur zoals een inductiekookplaat, een geïntegreerde afzuigkap, elektrische oven (2017), vaatwasser (2017) koelkast (2018), en een spoelunit met een èèn-greeps mengkraan. De vloer is afgewerkt met een antracietkleurige tegelvloer welke dorpelloos doorloopt naar de entree. De keuken biedt contact met de tuin welke van hieruit bereikbaar is via een buitendeur aan de zijkant van de woning.

Vanuit de keuken heeft men toegang tot de woonkamer welke gelegen is aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is ruim van opzet en kenmerkt zich door veel lichtinval door de grote ramen in de voor- en zijgevel. De vloer is afgewerkt met een sfeervolle parketvloer.
Via een trap in de woonkamer is er toegang naar het souterrain.

1e verdieping:

Via de trap in de entree/hal heeft men toegang tot de 1e verdieping.
Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom is gelegen aan de zijkant van de woning en is royaal van opzet. In deze masterbedroom bevindt zich een extra douchegedeelte voorzien van een moderne inloopdouche (2015).
De badkamer is geheel betegeld en is uitgerust men een ligbad, een wastafel en een 2e toilet. De plafonds op de gehele 1e verdieping zijn voorzien van een systeemplafond.

Kelder/Souterrain:

Zowel via een buitentrap met separate ingang alsmede via de trap in de woonkamer heeft men toegang tot de kelder. De gehele woning is onderkelderd en ingedeeld in diverse ruimtes. Deze kelder is niet alleen uitermate geschikt als bergruimte, maar biedt ook mogelijkheden voor hobby’s. In een aparte ruimte bevindt zich de CV installatie (Atag-HR, eigendom) waarvan het binnenwerk in 2014 volledig vervangen is.

Door de aanwezigheid van een eigen ingang alsmede krachtstroom, zijn deze ruimtes uitermate geschikt voor klein beroep aan huis zoals kantoor, fysiotherapeut, adviesbureau, atelier, kapper, schoonheidsspecialist(e), pedicure enz. enz.


Garage:

De royale garage is gelegen naast de woning en biedt plaats aan meerdere auto’s. De garage is bereikbaar via een elektrische sectionaalpoort over de volle breedte, alsmede via een stalen toegangsdeur vanuit de achtertuin. Deze extra lange en brede garage (L=10.96m x B=4.11m x H 2.51m) beschikt over een spouwmuur. Verder is er gas (t.b.v. de gevelkachel), water en elektriciteit (ook krachtstroom) aanwezig.


Tuin:

De tuin rondom de woning is fraai aangelegd. In de achtertuin geniet men volop van privacy. In de achtertuin is een overkapping gerealiseerd. De achtertuin is bereikbaar via het woonhuis, via de garage alsmede via een poort tussen woonhuis en garage.
De woning heeft een ruime oprit die plaats biedt aan meerdere auto’s.

Algemeen:

De woning is deels voorzien van kunststof en deels voorzien van aluminium kozijnen met isolerend glas. Alle buitendeuren zijn - waar aanwezig- voorzien van gelaagd glas en hebben gelijksluitende veiligheidssloten. Verder is de woning is goede staat van onderhoud. In 2014 is de spouwmuur geïsoleerd. In ca 2007 is het woonhuis voorzien van een kunststof dakbedekking. Het dak van de garage is geschikt voor plaatsing van zonnepanelen (toplaag: bitume met kiezel, ligging: zuid-zuidwest).

Energielabel:

Deze woning heeft een definitief energielabel C.

Kenmerken:

• Ruime vrijstaande woning met riante garage
• Multifunctionele kelder/souterrain met eigen ingang
• Keukenopstelling voorzien van diverse apparatuur
• 3 slaapkamers op 1e verdieping
• Badkamer met ligbad
• Masterbedroom met inloopdouche
• Royale garage met gas, elektra en water
• Fraai aangelegde tuin met veel privacy

 

Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.


Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),  is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

 

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.