Verkocht onder voorbehoud
Bemelen Oude Akerstraat 3

€ 275.000 k.k.

Informatie over dit object

Prijs
€ 275.000 k.k.
Adres
Oude Akerstraat 3
6268 NB Bemelen
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
414 m²
Type
Woonhuis
Categorie
Eengezinswoning
Soort
Vrijstaande woning
Woonoppervlakte
135 m²
Download brochure

Omschrijving

Rustig gelegen vrijstaande woning voorzien van een ruime kelder, woonkamer met erker, royale leefkeuken, 2 ruime slaapkamers, badkamer met douche en een ruime bergzolder.


Indeling:

Kelder:

De woning beschik over een ruime kelder met flinke stahoogte welke geschikt is voor meerdere doeleinden.


Begane grond:

Ruime entree/ hal met garderobe, trapopgang, trap naar kelder, geheel betegelde toiletruimte en toegang naar de woonkamer aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde van de woning.
De woonkamer beschikt over een erker waardoor men veel lichtinval heeft. Via een schuifpui heeft men toegang naar de zij tuin. De vloer is afgewerkt met een lichte tegelvloer welke doorloopt naar de entree en keuken.

De ruime gesloten leefkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keuken beschikt over een keukenopstelling met diverse boven-, onderkasten en lades. Vanuit de keuken is er eveneens via een deur, toegang naar zij- en achtertuin.


Eerste etage:

De overloop geeft toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zij ruim van opzet. Eén slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde, de tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Vanuit de slaapkamer heeft men een adembenemend uitzicht over de omgeving.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een (inloop)douche, een wastafel en een tweede toilet. Tevens is hier een wasmachine aansluiting.


Tweede etage:

De royale zolderverdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Op deze zolderverdieping staat tevens de CV installatie opgesteld ( AWB HR, huur, bouwjaar 2015). Deze verdieping kenmerkt zich door veel opbergruimte.


Tuin /Berging:

De woning beschikt over een ruime voor-zij en achtertuin. In de achtertuin bevindt zich een berging.


Algemeen:

De woning is in 1992 in eigen beheer gebouwd en kenmerkt zich door degelijke bouw. Verder beschikt de woning over kunststof kozijnen voorzien van isoleren glas, dakisolatie (Unidekplaten) & spouwmuurisolatie.


Bijzonderheden:

• Rustig gelegen
• Woonkamer voorzien van Erker en schuifpui
• Royale leef-keuken
• Badkamer met douche, wastafel en 2e toilet
• 2 ruime slaapkamers
• Royale zolderverdieping
• Kelder


Energielabel:

Voor deze woning is momenteel nog geen energielabel aangevraagd.

Aansprakelijkheid:
Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kopers informatie:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.),   is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Mochten er toch onvolkomenheden in voorkomen kunnen daar geen rechten aan ontleend worden. Alle rechten voorbehouden.